Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gemarineerde spare-ribs in bouillon recept
Gemarineerde spare-ribs in bouillon recept

Gemarineerde spare-ribs in bouillon


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarn de oven voor op 200 graden C. Meng de ui, knoflook, wortel, selderij, bouillon in een ovenvaste pan die groot genoeg is om de spareribs op elkaar in te leggen. Voeg tijm en laurier toe en kruid met zout en peper. Zet de pan in het midden van de oven afgedekt 1 uur. Haal de pan uit de oven en laat de spareribs afkoelen. Zeef de bouillon en gooi de groenten weg. Doe de suiker met azijn in een pan en kook die op een hoog vuur totdat een dikke brij ontstaat. Voeg dan de bouillon toe met sojasaus, mosterd, suiker, worcestershiresaus, kruidnagel, chillpoeder en cayennepeper. Laat het inkoken tot een dikke saus. Haal van het vuur en smeer er de spareribs mee in en grill ze in de oven of op de barbeque ca. 30 min. Smeer ze om de 10 min. in met de saus.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gemarineerde spare-ribs in bouillon recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven