Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gemarineerde BBQ karbonade recept
Gemarineerde BBQ karbonade recept

Gemarineerde BBQ karbonade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Gezeefde tomaten in een kom schenken. De naaldjes van de rozemarijn en tijmblaadjes takjes rissen. Rest van de kruiden fijnknippen. Sjalot, knoflook en kappertjes, kruiden door de gezeefde tomaten roeren. Deze marinade op smaak brengen met peper en zout. Karbonades ca. 4 uur in de marinade leggen afgedekt in de koelkast. Karbonaden uit de marinade scheppen en droogdeppen met keukenpapier. Bestrijken met olie en op de barbeque roosteren ca. 15 min. halverwege keren. Intussen in een pan de marinade aan de kook brengen. Op een laag vuur ca. 10 min. iets laten inkoken. De karbonades op 4 bordjes leggen en de tomatensaus erover schenken.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gemarineerde bbq karbonade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven