Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
BBQ  Visfricandel op Spaanse wijze recept
BBQ  Visfricandel op Spaanse wijze recept

BBQ Visfricandel op Spaanse wijze


Ingrediënten


Bereidingswijze


Breng het water aan de kook met zout. Voeg azijn toe en laat hierin de vis in ca. 10 minuten gaar worden. Draai de afgekoelde vis met de ui door de gehaktmolen en kneed dat met wat zout, knoflook, peper, paprikapoeder, peterselie, eieren en paneermeel tot een soepel deeg. Kneed met vochtige handen tot frikandellen van 5 cm lang. Bestrijk ze met olie. Grill ze ca. 5 minuten aan beide kanten op een matig vuur op de barbeque. Serveer de frikandellen met de schijfjes citroen. Serveer met stokbrood, salade en remoulade saus.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit bbq visfricandel op spaanse wijze recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven