Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
BBQ Mosselen aan het spit recept
BBQ Mosselen aan het spit recept

BBQ Mosselen aan het spit


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat de mosselen goed uitlekken. Snijd het spek in lange dunne repen en een paar keer dubbel vouwen. Verdeel de mossel, tomaat, spek om en om op een spies. Roer zout, peper, thijm, basilicum en paprikapoeder door de olie. Besmeer de spiesen rondom met de kruidenolie en grill de spiesen ca. 5 minuten onder voortdurend omdraaien gaar. Serveer met wit brood of rijst.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit bbq mosselen aan het spit recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven