Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
BBQ Kalkoenbout en Kalkoenschnitzel recept
BBQ Kalkoenbout en Kalkoenschnitzel recept

BBQ Kalkoenbout en Kalkoenschnitzel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Wrijf de kalkoenbouten in met een megsel van zout, peper en majoraan. Smeer de folie in met olie en pak de bouten losjes in de aluminiumfolie. Sluit de randen goed. Grill de bouten ca. 45 minuten onder voortdurend keren gaar. De schnitzels insmeren met olie en aan elke kant ca. 4 minuten grillen. Haal de bouten uit de folie smeer ze met rest van de olie en leg ze weer op het rooster en laat ze bruin worden. Wrijf de schnitzels voor het opdienen in met wat zout en cayennepeper. Serveer met avocadosaus, kruidige tomaten, partjes citroen, peterselie en andijviesalade.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit bbq kalkoenbout en kalkoenschnitzel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven