Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
BBQ Groot vleesspies aan het spit recept
BBQ Groot vleesspies aan het spit recept

BBQ Groot vleesspies aan het spit


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd het vlees in niet te kleine gelijke stukken. Was en droog de pepers. Snijd ze in de lengte door en snijd de helften nogmaals door en verwijder het zaad. Schil de appelen en snijd de courgettes in plakken. Steek de stukken vlees, uien, appels en plakken courgettes aan een groot draaispit. Roer peper, zout en knoflookpoeder door de olie en bestrijk hiermee het spit aan alle kanten. Grill het spit boven de baebeque ca. 22.5 minuten gaar naar gelang de grote van het vlees. Halverwege nogmaals insmeren met oliemengsel.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit bbq groot vleesspies aan het spit recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven