Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
BBQ Garnalenspiesen met mosselen en kabeljauwfilet recept
BBQ Garnalenspiesen met mosselen en kabeljauwfilet recept

BBQ Garnalenspiesen met mosselen en kabeljauwfilet


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bestrooi de visfilet met peper en zout. Snijd de kammosselen en de vis in gelijke stukjes en maak rolletjes van de filet. Maak een sausje van olie, citroensap en rasp en de gehakte tuinkruiden en haal hier de vis doorheen. Rijg om en om de vis, mosselen, garnalen en de visrolletjes. Grill ze in ca. 5 minuten, af en toe omdraaiend op het rooster van de barbeque en bestrijk ze tussentijds met het oliesausje. Laat ze niet te gaar worden.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit bbq garnalenspiesen met mosselen en kabeljauwfilet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven