Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
BBQ Gambaspies met schol recept
BBQ Gambaspies met schol recept

BBQ Gambaspies met schol


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de vis in brokken. Voor de marinade: het citroensap, olijfolie, basilicum, knoflook en kruid met wat cayennepeper mengen. Laat hierin de vis en gamba's marineren ca. 2 uur op een koele plaats. Prik om en om de vis, gamba's, laurierblad en citroenplakjes op de spiesen. Rooster ze op de barbeque ca. 6 minuten. Leg hiervoor de grill hoog genoeg dat ze niet verbranden. Serveer met witte rijst en gegrilde tomaten en een groene salade.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit bbq gambaspies met schol recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven