Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
BBQ Gambaspies met knoflook en brood recept
BBQ Gambaspies met knoflook en brood recept

BBQ Gambaspies met knoflook en brood


Ingrediënten


Bereidingswijze


De voorgebakken focaccia in 8 plakken snijden. Schil van citroen goed schoon boenen en 1 halve raspen. Andere citroen in 8 schijfjes snijden. Olie in kom schenken, knoflook en citroenrasp erdoor roeren en de pepertjes erboven verkruimelen, op smaak brengen met zout. Aan de spiesen achtereenvolgens ca. 0,5 cm uit elkaar een gamba, stukje brood, gamba, partje citroen, stukje brood en een gamba steken. Knoflookolie door een zeef schenken en de spiesen met dit mengsel insmeren. Spiesen op een ingevet rooster op de barbeque leggen en ca. 5 minuten grillen en regelmatig draaien. Door de rest van de olie nog 1 eetlepel citroensap roeren en de peterselie erboven fijnknippen. De spiesen op 4 borden leggen en besprenkelen met de oliedressing.

Allergenen Informatie

Voor dit bbq gambaspies met knoflook en brood recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven