Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
BBQ Forel met pecannoten recept
BBQ Forel met pecannoten recept

BBQ Forel met pecannoten


Ingrediënten


Bereidingswijze


Forellen wassen en droogdeppen. Buiten en binnenkant bestrooien met peper en zout, buitenkant insmeren met olie. Vissen in visklem doen. Pecannoten in een droge koekepan licht bruin roosteren, laten afkoelen en fijn hakken. Noten door de boter mengen en op smaak brengen met worcestershiresaus en citroensap. Forellen in ca. 10 minuten roosteren en halverwege keren. Forellen op 4 borden leggen en er pecannotenboter over verdelen. Peterselie over strooien en garneren met schijfjes citroen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit bbq forel met pecannoten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven