Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gebakken aardappelen met knoflook recept
Gebakken aardappelen met knoflook recept

Gebakken aardappelen met knoflook


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de aardappels en snijd ze in dunne gelijke plakken. Wrijf de plakjes in een keukendoek, zodat het vocht wordt opgenomen.
Verhit de olijfolie en een halve eetlepel notenolie in een grote koekenpan. Voeg de aardappelplakjes toe en bak ze eerst met het deksel op de pan ca. 15 minuten op een niet te hoog vuur. Neem het deksel van de pan en voeg nog een eetlepel walnotenolie toe. Bak de aardappelschijfjes verder bruin. Pel de knoflook en pers de teentjes uit. Meng de knoflook met de groene kruiden. Bestrooi de aardappelschijfjes, vlak voor het serveren met het knoflook-kruidenmengsel en het zeezout.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gebakken aardappelen met knoflook recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven