Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Elzasser aardappel, gegratineerd recept
Elzasser aardappel, gegratineerd recept

Elzasser aardappel, gegratineerd


Ingrediënten


Bereidingswijze


In boter het spek bakken. Krieltje en ui ca. 8 min. bakken. Van Munsterkaas de korstjes afsnijden en in blokjes snijden. Grill voorverwarmen op de hoogste stand. Aardappelmengsel in een ovenschaal doen en er de beide soorten kaas over verdelen. Kaas onder de grill in ca. 5 min laten smelten. Peper er boven malen. Serveren met een salade.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit elzasser aardappel, gegratineerd recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven