Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Balado Kentang (aardappelschijfjes met kruiden) recept
Balado Kentang (aardappelschijfjes met kruiden) recept

Balado Kentang (aardappelschijfjes met kruiden)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de sjalotjes schoon en snipper deze fijn.
Maak de tomaat schoon en snijd deze in stukjes.
Snijd de aardappelen in hele dunne reepjes.
Verhit in een wok olie en bak hier in de reepjes aardappel goudbruin.
Wrijf de sjalotten, de tomaat, de kerriepoeder en de sambal fijn in de vijzel tot een pasta.
Verhit in een wok 2 eetlepels olie en fruit de pasta.
Voeg dan de aardappelen en suiker toe en bak nog even door.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit balado kentang (aardappelschijfjes met kruiden) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven