Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aloo Ko Achar (aardappelsalade) recept
Aloo Ko Achar (aardappelsalade) recept

Aloo Ko Achar (aardappelsalade)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Ontdoe de pepers van zaad en zaadlijsten en snijd deze in lange reepjes.
Pers de limoen uit en vang het sap op.
Hak de koriander fijn.
Kook de aardappelen in de schil, haal de schil eraf en snijd ze in kleine stukjes.
Vermeng de aardappelen met de kurkuma, het zout, de sesamzaden, het limoensap, de helft van de koriander en de helft van het water.
Schep het geheel goed om.
Verhit de mosterdolie in een klein pannetje, voeg de komijnzaadjes en de rode chili toe en bak ze goudbruin.
Voeg dan de pepers toe en laat nog een minuutje bakken.
Giet dit mengsel over de aardappelen en meng grondig.
Garneer met de rest van de verse koriander.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit aloo ko achar (aardappelsalade) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven