Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardappelschotel met eieren, ham en kaas recept
Aardappelschotel met eieren, ham en kaas recept

Aardappelschotel met eieren, ham en kaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil en kook de aardappels.
Snijd de spek en ham in blokjes.
Knip de bieslook fijn.
Pureer de aardappels met de room en peper en zout naar smaak.
Snijd de helft van de kaas in blokjes.
Schep de kaasblokjes en ham door de puree.
Schep het geheel in een ovenschaal.
Breek in vier van de holletjes een ei en verdeel de spek in de andere holletjes.
Rasp de rest van de kaas over de schotel.
Bak de schotel ongeveer 30 minuten bij een temperatuur van 180C.
Strooi als laatste de bieslook er over.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit aardappelschotel met eieren, ham en kaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven