Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardappelpotje la p recept
Aardappelpotje la p recept

Aardappelpotje la p


Ingrediënten


Bereidingswijze


De uien schoonmaken en grof hakken. De braadworsten bakken. De erwten en wortelen laten uitlekken (uit blik) of schhonmaken (vers). De aardappelen schillen. Margarine bruin laten worden. De uien erin stoven. De aardappelen in grove stukken gesneden en kokend water toevoegen. Ongeveer 15 minuten laten koken en dan de erwten en wortelen toevoegen, alsook de gebakken braadworsten. Laten verder koken tot de aardappelen gaar zijn en de eventuele verse erwten en wortelen (bij erwten en wortelen uit blik is dat geen probleem). Peper en zout toevoegen naar believen.

Allergenen Informatie

Voor dit aardappelpotje la p recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven