Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardappel met zuurkool en ham recept
Aardappel met zuurkool en ham recept

Aardappel met zuurkool en ham


Ingrediënten


Bereidingswijze


Oven voorverwarmen op 200 graden C. 2 vellen aluminiumfolie van 30 x 30 cm. op het aanrecht neerleggen. Zuurkool goed laten uitlekken. Appel schillen en de ene helft in stukjes snijden en de andere helft in plakjes snijden. In kom zuurkool, appelstukjes en zure room goed door elkaar mengen. Plakken ham enigszinds overlappend op de folie leggen, bestrijken met mosterd, de zuurkool erover verdelen en plakken ham dubbel vouwen. Appelschijfjes erop leggen. Folie er omheen vouwen. In het midden van de oven op een rooster leggen en in ca. 15 min. door en door heet laten worden. Aardappels schillen en in plakjes snijden. In ca. 8 minuten gaar koken. Foliepakketjes direkt opdienen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit aardappel met zuurkool en ham recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven