Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardappel kerrie recept
Aardappel kerrie recept

Aardappel kerrie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de aardappels en snij deze in stukjes.
Maak de ui schoon en snij deze in halve ringen.
Maak de konflook schoon en snij deze in dunne plakjes.
Maak de pepers schoon en snij deze in dunne ringetjes.
Schil de gemberwortel en snij deze fijn.
hak de koriander zeer fijn.
Verhit olie in pan en bak maanzaad en komijnzaad tot ze gaan springen en iets verkleurd zijn.
Voeg halve uienringen, groene peper, gember, knoflook en zout erbij en fruit het uienmengsel tot zacht.
Voeg nu geelwortel en chilipoeder erbij en meng goed door.
Voeg aardappelstukjes erbij en bak alom scheppend, tot dit goed met specerijen bedekt is.
Voeg tomatenpuree erbij en bak zachtjes verder voor 2 minuut.
Voeg water erbij en kook met deksel op pan tot aardappels gaar zijn en er een gebonden saus is ontstaan.
Meng verse koriander erdoor en schep op serveerschaal.
Strooi er wat garam masala over als garnituur.

Lekker met boterkip en naan of rijst.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit aardappel kerrie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven