Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardappel Gnocchi di gorgonzola picante recept
Aardappel Gnocchi di gorgonzola picante recept

Aardappel Gnocchi di gorgonzola picante


Ingrediënten


Bereidingswijze


Gekookte aardappels fijn stampen. Bloem, gorgonzola en eidooier erdoor roeren. Kruiden met peper, zout en nootmuskaat. Van uitgerolde deeg lange slierten snijden en dat in blokjes van 1,5 x 1,5 cm. dik, tot kleine kussentjes vormen. In ruim water pocheren met wat zout tot ze boven komen drijven. In koekenpan olie verhitten en de gnocchi in ca. 5 minuten bakken. Over een schaal de gewassen veldsla verdelen en in het midden de gnocchi scheppen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit aardappel gnocchi di gorgonzola picante recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven