Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Bakplaat
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Doe eerst de in een kom samen met en .
  2. Meng deze goed.
  3. Doe dan de erbij.
  4. Verwarm de tot lichaamstempeatuur en doe er de bij.
  5. Als de opgelost is, meng je dit samen met de droge ingrediënten en kneed dit tot een compacte massa.
  6. Laat dan 10 minuten rusten in de kom met een vochtige handdoek erover.
  7. Na de rustperiode 10 minuten goed kneden tot je een stevig en rekbaar deeg overhoud.
  8. Leg dan in de kom met de vochtige handdoek erover.
  9. Zet dit op een warme plek van ongeveer 30 graden celsius en laat dit ongeveer 1 uur rijzen.
  10. Daarna het deeg verdelen in portie's van 50 gram.
  11. Maak er worstjes van, schik ze op een bakplaat met plastiek folie erover en laat nog 1 uur rijzen.
  12. Verwarm de oven tot 230 graden celsius.
  13. Strijk de sandwichen in met eigeel en bak ze 8 minuten.
  14. Haal ze direct van de bakplaat af.
    Smakelijk.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • gist kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en melk
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter en melk is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
646 kcal
32%12920 kcal
Vetten
11 g.
16%220 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
85 g.
32%1700 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
2 g.
2%40 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Heerlijke zachte sandwichen