Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zalm-roomkaas wraps recept
Zalm-roomkaas wraps recept

Zalm-roomkaas wraps


Ingrediënten


Bereidingswijze


Van te voren snijdt je de sla heel fijn, of je koopt alvast gesneden sla.
De tortilla even volgens de aanwijzingen op de verpakking, verwarmen in de oven.
Als de torilla's afgebakken zijn smeer je ze in met de Philadelphia Light, een andere roomkaas of een vollere variant is natuurlijk ook mogelijk. Leg hierboven op de zalmsnippers, of plakjes zalm, en daarbovenop de sla. De laatste 2 mogen ook in een andere volgorde.
Als alles op de tortilla ligt, rol je hem voorzichtig op, en je zet het vast met coctailprikkers. Daarna kun je de tortilla doorsnijden tussen de prikkertjes heen, en je hapjes zijn klaar!
Een kleine tortilla snijd ik meestal in zo'n 5 stukjes.

Bon appetit!

Serveersuggesties

De variant met ham ipv zalm is ook heerlijk

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit zalm-roomkaas wraps recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven