Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Singkong Goreng (gebakken cassave) recept
Singkong Goreng (gebakken cassave) recept

Singkong Goreng (gebakken cassave)


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
Snijd de cassave in 6 cm lange dikke reepjes.
Stoom vervolgens de cassave gaar en laat het afkoelen.
Meng het water met het zout, de knoflook en de ketumbar en marineer hiermee de cassave.
Laat dit tenminste 40 minuten intrekken.
Verhit in een wok voldoende olie en bak de cassave goudbruin.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit singkong goreng (gebakken cassave) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven