Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
SatÚ van tahoe recept
SatÚ van tahoe recept

SatÚ van tahoe


Ingrediënten


10

Bereidingswijze


Snijd de tahoe in plakken en zet het met ruim water op een heet vuur.
Kook deze 10 tot 15 minuten.
Laat ze afkoelen.
Maak van de azijn, citroensap, ketoembar, suiker, knoflook, zout en peper een mooie homogene massa.
Snijd de tahoe nu in blokjes en marineer deze met het kruidenmengsel.
Zet het geheel op een koele plaats (niet in de koelkast) en laat het 1 uur rusten.
Rijg nu de blokjes op satÚstokjes en bak deze in ruim olie bruin.
Dien deze satÚ op met katjangsaus.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit satÚ van tahoe recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven