Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Roma kaas en tomaat koekje recept
Roma kaas en tomaat koekje recept

Roma kaas en tomaat koekje


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Rol uit het korstdeeg een plak van ongeveer 25 X 50 cm en 2 tot 2. 5 mm dikte, bestrijk de plak met wat ei, strooi hierover de geraspte kaas een beetje vers gemalen chili peper, zout en de knoflook poeder, rol de plak op zodat je een lange pil krijgt van 50 cm, snij hiervan plakjes van twee cm breedte, leg de plakjes met de open kant naar onder en boven een spuit uit de tube in het midden bovenop een dopje tomatenpasta, bak de koekjes af in de oven gedurende 15 20 minuten op een temperatuur van 230 graden.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit roma kaas en tomaat koekje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven