Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pirogi (uit de oven) recept
Pirogi (uit de oven) recept

Pirogi (uit de oven)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd het spek in kleine blokjes.
Snipper de ui fijn.
Klop het ei los.
Verwarm de oven voor op 225 graden celsius voor.
Doe de bloem, melk, boter, gist en zout in een kom en kneed dit gedurende 10 minuten.
Laat het deeg een uur rijzen.
Bak ondertussen de uien en het spek 10 minuten op zacht vuur.
Rol het deeg uit en snijd er cirkels uit met een doorsnede van ongeveer 10 centimeter.
Schep hoopjes van het ui-spek mengsel op de deegrondjes.
Klap ze dubbel en plak de randen vast met wat ei.
Bestrijk de bovenkant ook met ei.
Laat de flapjes een kwartier rijzen.
Bak ze dan een kwartier op 200 graden celsius in de oven.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pirogi (uit de oven) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven