Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pindarotsjes recept
Pindarotsjes recept

Pindarotsjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Smelt de pure chocolade au bain-marie en schenk tweederde uit op een marmeren plaat.
Strijk de chocolade met een paletmes door elkaar tot hij circa 26 ēC is.
Schep de afgekoelde chocolade door de resterende chocolade en meng goed en snel door elkaar.
Meng de pinda’s door de chocolade en maak er pindarotsjes van op een met bakpapier beklede bakplaat.
Smelt de witte chocolade au bain-marie en schenk tweederde uit op een marmeren plaat.
Strijk de chocolade met een paletmes door elkaar tot hij circa 26 ēC is.
Schep de afgekoelde chocolade door de resterende chocolade en meng goed en snel door elkaar.
Meng de gepofte rijst erdoor en maak rotsjes op een met bakpapier beklede bakplaat.

Allergenen Informatie

Voor dit pindarotsjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven