Pindarotsjes

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Bakplaat
  • Bakpapier

Bereidingswijze

  1. Smelt de au bain-marie en schenk tweederde uit op een marmeren plaat.
    Strijk de met een paletmes door elkaar tot hij circa 26 ºC is.
    Schep de afgekoelde door de resterende en meng goed en snel door elkaar.
    Meng de ’s door de en maak er pindarotsjes van op een met bakpapier beklede bakplaat.
    Smelt de witte au bain-marie en schenk tweederde uit op een marmeren plaat.
    Strijk de met een paletmes door elkaar tot hij circa 26 ºC is.
    Schep de afgekoelde door de resterende en meng goed en snel door elkaar.
    Meng de gepofte erdoor en maak rotsjes op een met bakpapier beklede bakplaat.
25
25
25

Variaties op Pindarotsjes

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Pindarotsjes
VariatieAantalGang
Pindarotsjes1Snacks

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • pure chocolade en chocolade kan sporen bevatten van pinda en Allergie in pinda
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in pure chocolade en chocolade
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in pure chocolade en chocolade
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in pure chocolade en chocolade
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in pure chocolade en chocolade
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van lactose kunnen voorkomen in pure chocolade en chocolade
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in pure chocolade en chocolade
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
1078 kcal
53%4312 kcal
Vetten
62 g.
88%248 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
116 g.
44%464 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Pindarotsjes