Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pepesan oedang (garnalen hapje) recept
Pepesan oedang (garnalen hapje) recept

Pepesan oedang (garnalen hapje)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Rasp of wrijf de ui en knoflook fijn en meng dit met de assem, olie en de boemboe’s.
Meng de garnalen en het boemboemengsel goed door elkaar.
Verdeel dit over 4 porties op stukken aluminiumfolie en maak deze goed dicht.
Verwarm de oven op 275 °C.
Rooster de pakjes op 200 °C ongeveer 20 minuten.

Allergenen Informatie

Voor dit pepesan oedang (garnalen hapje) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven