Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Panada (licht pittige hapjes)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Klop het ei op. Meng hierdoor de overige ingrediŽnten voor het deeg en kneed dit tot een soepele massa.
Dek het deeg af en laat het 20 minuten staan.
Rol het deeg daarna uit en snijd het dan in cirkels met een doorsnede van 6 cm.
Wrijf of maal de ingrediŽnten voor de boemboe fijn tot een pasta en maak de tonijn fijn.
Verhit in een wok 1 eetlepel olie en fruit hierin de boemboe totdat het geurt en schep dan de tonijn er goed doorheen.
Neem een lapje deeg en schep 1 theelepel van het tonijnmengsel erop. Vouw het dicht zodat er een halve cirkel gevormd wordt.
Herhaal dit met alle lapjes deeg.
Verhit in een wok de olie en bak hierin de panadas totdat deze goudbruin zijn geworden en laat deze daarna uitlekken.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit panada (licht pittige hapjes) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven