Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Lente-uikoek recept
Lente-uikoek recept

Lente-uikoek


Ingrediënten


Bereidingswijze


Zeef de bloem in een kom en voeg al roerend het water toe.
Kneed dit tot een zacht deeg.
Hak de lente uitjes fijn.
Rol het deeg uit tot een dikte van 3 millimeter. Strooi het zout over het deeg en rol dit vast.
Smeer de olie en de sesamolie er overheen.
Strooi de lente uitjes over het deeg, rol het deeg op en snijd het in gelijke stukken.
Knijp de uiteinden dicht en draai het tot een spiraal.
Leg de uiteinde op een plank en rol het deeg weer plat tot een dikte van 5 millimeter.
Bak de plakken in een platte pan tot deze goed bruin zijn.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit lente-uikoek recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven