Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Kirschbabka (kersensouffle)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm een oven voor op 175C.
Ontpit de kersen en pureer deze.
Splits de eieren en klop het eidooiers in een vetvrije kom 3 minuten met de suiker.
En schep vervolgens de zure room, kersenpuree, bloem, anijspoeder en kaneel er door.
Roer als laatste voorzichting de eiwitten er door.
Schep het mengsel in een beboterde springvorm van 25 cm.
Bak het geheel 60 minuten in een oven op 150 C.
Laat het geheel een 5 minuten in de vorm staan alvorens je die verwijderd.
Bestrooi het geheel met poedersuiker en snijd het in stukjes.

Allergenen Informatie

Voor dit kirschbabka (kersensouffle) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven