Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Kippenlever met mosterd-roomsaus


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Maak een homogeen mengsel van de bloem, paprikapoeder, peper en zout.
In een kom de levertjes door het bloemmengsel husselen, zodat alle stukjes lever rond om zijn bedekt met het mengsel.
In een wok de boter verwarmen en daarin de ui, knoflook, tijm en lever bakken tot het gaar (rosť) is.
Intussen roeren we de mosterd door de room tot een homogene massa.
Wanneer de levertjes gaar zijn de mosterdroom toevoegen en nog even laten mee pruttelen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kippenlever met mosterd-roomsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven