Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kalfssaucijzen in bladerdeeg recept
Kalfssaucijzen in bladerdeeg recept

Kalfssaucijzen in bladerdeeg


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 180 gradenC. Kook 2 eieren hard, daarna de eieren pellen en in blokjes snijden. Haal het saucijzendeeg uit het vel en doe het in een kom. Meng door het deeg de lenteuitjes en de blokjes ei. Voeg naar smaak peper toe. Leg op ieder plakje bladerdeeg het saucijzenmengsel en vouw het bladerdeeg in een driehoek. Druk de randjes goed aan en bestrijk met eigeel. Leg de driehoekjes op een bakplaat en plaats de bakplaat in het midden van de oven en bak de driehoekjes bruin en gaar van binnen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kalfssaucijzen in bladerdeeg recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven