Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Indonesische pasteitjes recept
Indonesische pasteitjes recept

Indonesische pasteitjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bak het vlees rul in wat olie. Was en snijd de groenten heel fijn en voeg dit bij het vlees samen met de kruiden, knoflook, suiker, bouillonblok etc.
Laat het goed gaar worden en schep het regelmatig om tot het vocht verdampt is. Doe er de gare rijstvermicelli bij en meng alles goed door elkaar.
Laat het mengsel afkoelen.
Maak van alle ingrediŽnten voor het deeg een soepel deeg,
Voeg nog wat bloem toe als het deeg te plakkerig is en verdeel het in 40 partjes (afwegen en delen door 40).
Rol ze uit tot de grootte van de vorm. Leg dit over de vorm, doe er de vulling op en zorg dat er geen vulling op de rand komt.
Bestrijk een helft van de deegrand dun met geklopt ei en druk de vorm dicht.
Snijd de restjes deeg aan de buitenkant van de vorm af en haal het pasteitje eruit om zo nog 39 pasteitjes te maken.
Frituren in hete olie.

Serveersuggesties

Serveren met een chilisaus of loempiasaus.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit indonesische pasteitjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven