Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Indisch gekruide worstenbroodjes recept
Indisch gekruide worstenbroodjes recept

Indisch gekruide worstenbroodjes


Ingrediënten


3

Bereidingswijze


Week de nasi kruiden volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Haal het gehakt uit de worst.
Kneed het met de nasi kruiden, ketjap en naar smaak sambal.
Verdeel het gehakt in 5 porties en rol het tot een rolletje dat even lang in als het bladerdeeg.
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Leg de plakjes bladerdeeg op een plank, leg de rolletjes worst erop, sla het bladerdeeg over de worst, plak ze met een beetje water aan elkaar en leg ze op de bakplaat.
Bestrijk het deeg met het losgeklopte ei.
Strooi eventueel de kokos erover heen.
Bak de broodjes in circa 20 min gaar en goudbruin.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit indisch gekruide worstenbroodjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven