Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde uien recept
Gevulde uien recept

Gevulde uien


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de uien schoon, was ze en kook ze in ruimwater met zout in 1 tot 2 uur gaar.
Maak het gehakt aan met paneermeel, zout en peper naar smaak.
Bak het gehakt in 10 gram boter in 15 minuten gaar. Laat het gehakt niet bruin worden.
Hol de uien uit, leg deze in een ovenschaal en vul ze met het gehakt.
Verdeel de 20 gram boter over de gevulde uien en strooi er paneermeel over.
Doe in de schaal een laagje bouillon van 1 cm.
Zet het geheel in de oven van 200 graden celsius.
Laat het geheel 15 minuten in de oven stomen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde uien recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven