Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde champignons met ham recept
Gevulde champignons met ham recept

Gevulde champignons met ham


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de champignons schoon.
Hol de grote champignons uit.
Snipper de kleine champignons heel fijn.
Maak het bosuitje schoon en snijd deze heel fijn.
Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
Snijd de plakjes ham heel fijn.
Kook de te vullen champignons in water met olijfolie, peper en zout 3 minuten ongeveer. Eruit halen en goed laten uitlekken.
Bak de vulling in olijfolie peper en zout naar smaak toevoegen.
Vul de champignons.
Beetje geraspte kaas erop.
Oven voor verwarmen op grillstand 220C.
Plaats champignons op aluminiumfolie op een bakplaat onder de grill voor ongeveer 5 minuten. Als de kaas een beetje gaat smelten is het goed.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde champignons met ham recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven