Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde avocado's met St-Jacobsschelpen recept
Gevulde avocado's met St-Jacobsschelpen recept

Gevulde avocado's met St-Jacobsschelpen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de sint-jacobs schelpen in plakjes en doe ze in een kom. Voeg limoensap, oregano, koriander en de olie toe, maak op smaak met peper en zout. Laat de sint-jacobs schelp daar 20 min. in marineren. Halveer intussen de avocado's en verwijder de pit. Steek met een bolletjes tang het vruchtvlees uit de mango. Schep de bolletjes met de uitgelekte sint-jacobs schelpen in de avocado's helften.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde avocado's met st-jacobsschelpen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Gevulde avocado's met St-Jacobsschelpen heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Wel erg veel olie en limoensap.
    Ks gaf dit recept op 7 januari 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven