Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevuld stokbrood (met gehakt, kaas, champions, uitjes en kruiden) recept
Gevuld stokbrood (met gehakt, kaas, champions, uitjes en kruiden) recept

Gevuld stokbrood (met gehakt, kaas, champions, uitjes en kruiden)


Ingrediënten


17

Bereidingswijze


Maak de ui schoon en snipper deze fijn.
Maak de champignons schoon en snij deze in kleine stukjes.
Maak de knoflook schoon en rasp deze fijn.
Rasp de kaas fijn.
Een scheutje olijfolie verhitten in een koekenpan.
Hierin de gesnipperde ui en knoflook aanbakken.
Voeg als de uitjes glazig zien de kerriepoeder en sambal toe.
Als de uitjes licht bruin zien neem dan alles uit de pan.
Doe dit uienmengsel in een schaal en laat dit afkoelen.
Snij het stokbrood open en hol deze uit.
Pluk de helft van het brood dat er uitkomt zeer fijn en doe dit bij het uienmengsel.
Voeg nu het gehakt, eieren, room, ketjap, champignons, kaas en alle kruiden toe.
Meng dit tot een homogene gehakt massa.
Vul met deze gehakt massa het uitgeholde stokbrood.
Pak het stokbrood in het geheel in aluminiumfolie.
Verwarm de oven op 180C.
Plaats het stokbrood in de oven voor 25 minuten.
Pak het stokbrood uit en snij het in stukjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevuld stokbrood (met gehakt, kaas, champions, uitjes en kruiden) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven