Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gehaktbroodje  van gehakt, kerrie en bladerdeeg recept
Gehaktbroodje  van gehakt, kerrie en bladerdeeg recept

Gehaktbroodje van gehakt, kerrie en bladerdeeg


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Rasp de wortel fijn.
Snijd de uien, paprika en champignons en fruit ze aan met de sambal, laos, kerrie en djahe erbij.
Het gehakt, wortel en ketjap mengen met de uien en champignons.
Bak het geheel 5 minuten goed door.
Laat het geheel afkoelen.
Leg de bladerdeegvellen uit.
Het geheel verdelen over het bladerdeeg en gewoon diagonaal dichtvouwen en met ei bestrijken.
Ongeveer 2 5 minuten in de oven op 200 graden celsius.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gehaktbroodje van gehakt, kerrie en bladerdeeg recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven