Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Cervelaatworst met mosterdkaas recept
Cervelaatworst met mosterdkaas recept

Cervelaatworst met mosterdkaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Uit de kaas ronde plakjes snijden net zo groot als de cervelaat worst. Rondjes kaas en worst dun bestrijken met mosterd. Achtereenvolgens de cervelaatworst dan plakjes kaas en doorgaan tot het op is. Besluiten met plakje cervelaat worst met de mosterd naar onder. Torentje licht aan drukken en in 4 plakken snijden. Tot gebruik in de koelkast zetten. Aan cocktailprikker achereenvolgens druif, manderijn en cervelaat zebra steken.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit cervelaatworst met mosterdkaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven