Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bladerdeeg gevuld met spinazie recept
Bladerdeeg gevuld met spinazie recept

Bladerdeeg gevuld met spinazie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 180C.
Stoof de spinazie en breng op smaak met peper en zout.
Laat uitlekken.
Rasp de schil van de citroen.
Leg 4 plakjes bladerdeeg op het werkvlak en rol ze even uit.
Schep op elk wat spinazie, geitenkaas en een beetje geraspte citroenschil.
Kruid eventueel bij met peper en zout.
Dek af met de overige vellen bladerdeeg en druk de randen goed aan met een vork.
Bestrijk de pakketjes met pesto en bak ze 20 minuten in de oven.
Maak de courgette schoon en maak met een dunschiller dunne slierten.
Blancheer de courgette.
Laat uitlekken en verdeel over 4 bordjes.
Leg boven op de courgette telkens een bladerdeegje en serveer.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit bladerdeeg gevuld met spinazie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven