Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bakkeljauw met cassave recept
Bakkeljauw met cassave recept

Bakkeljauw met cassave


Ingrediënten


Bereidingswijze


De bakkeljauw ontzouten door het in lauwwarm water te leggen. De bakkeljauw fijn uitpluizen en bakken in de olie met de fijngesneden ui en peper. De in stukken gesneden tomaten toevoegen en goed omscheppen. Met een deksel op de pan de bakkeljauw laten stoven totdat er weinig vocht overblijft. De cassave gaar koken in water met zout (ongeveer 20 minuten). Het water afgieten en de cassave in kleine blokjes snijden. De blokjes cassave mengen met de bakkeljauw. Het bakkeljauwmengsel op een platte schaal leggen en de rand garneren met plakjes komkommer en tomaat.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit bakkeljauw met cassave recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven