Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Auberginehapje recept
Auberginehapje recept

Auberginehapje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de aubergine in 10 plakken van 1 cm dik en bestrooi ze met zout. Leg de plakken naast elkaar op een stuk keukenpapier en dek het af met keukenpapier. Leg een zware snijplank erop en laat de aubergine zo 30 minuten staan. Snijd de tomaten in plakjes. Snijd de mozzarella in 10 plakjes. Dep de plakken aubergine droog en bestrijk beide kanten met olijfolie. Verhit een grillpan en grill de plakken aubergine 1 minuut per kant. Leg de plakken naast elkaar op een schaal. Leg een plakje kaas op de aubergine en daarop een plakje tomaat. Bestrooi het gerecht het iets zout, druppel de rest van de olijfolie erover en garneer met een toefje basilicum.

Allergenen Informatie

Voor dit auberginehapje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven