

Appelflappen
Ingrediënten
- 1 kilo goudrenetten
- 1 zakje krenten
- 1 zakje rozijnen
- 3 eetlepels kaneelpoeder
- 2 eetlepels suiker
- citroensap
- 20 plakjes bladerdeeg
Bereidingswijze
Appels schillen, klokhuis verwijderen en in kleine stukjes snijden.
In een kom doen en de krenten, rozijnen, citroensap, kaneelpoeder en suiker er door roeren.
Bladerdeeg laten ontdooien en wat appelmengsel op leggen.
Plak bladerdeeg diagonaal dicht zodat er een driehoek ontstaat.
Met vork de kanten van het pakketje dichtplakken.
Iets suiker over de flap strooien.
Bak de appelflap gedurende 25 minuten op 225 graden C. tot ze een mooi bruin kleurtje hebben.
Allergenen Informatie
Voor dit appelflappen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.Mijn Recensie
Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.Zelf een recensie plaatsen