Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Bereidingswijze

  1. Dep eventueel het vlees droog en snijd het in blokjes.
    Schil de en snijd het fijn.
  2. Meng het vlees met de .
    Pel en snipper de en de knoflook.
  3. Hak de 's fijn.
    Roer de , de knoflook, de 's, het , de , de , de sambal, de gemalen en het gemalen komijnzaad door elkaar.
    Meng de marinade met het vlees en laat afgedekt 1 nacht in de koelkast marineren.
    Maak de schoon en snijd hem in ringen.
  4. Laat het vlees uitlekken en vang de marinade op.
  5. Bak het vlees portiegewijs in de op hoog vuur.
  6. Bak de kort mee.
    Voeg al het vlees, de marinade, de zoete en ca. 125 milliliter water toe.
  7. Laat het geheel afgedekt ca. 20 minuten smoren.
  8. Was de .
  9. Pluk de blaadjes van de takjes.
  10. Houd wat apart voor de garnering en roer de rest van de door de goulash.
  11. Breng de goulash op smaak met en en garneer met de overige .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • sambal oelek en olie kan sporen bevatten van pinda en Allergie in pinda
  • sambal oelek kan sporen bevatten van gluten en Allergie in sojasaus en zoete sojasaus
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal oelek
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal oelek
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal oelek
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Goulash op oosterse wijze heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Heerlijk gerecht. Ik heb wat variatie aangebracht (omdat ik dat in huis had), hamlappen in plaats van schnitzels en door een bamipakket te gebruiken i.p.v. alleen prei. De taugé pas op het laatste mom... Lees reactie
Annie 26 oktober 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
130 kcal
6%520 kcal
Vetten
9 g.
12%36 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
6 g.
2%24 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Goulash op oosterse wijze