Gevulde rundvleessoep met verse groenten

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Soeppan
  • Bakplaat
  • Oven
  • Zeef

Bereidingswijze

  1. Snijd de in plakjes.
  2. Snijd de in maantjes.
  3. Klop het in een kommetje los.
  4. Snijd de klein.
  5. Doe de met en in een soeppan en schenk er zo veel water bij dat alles onder staat.
  6. Breng het geheel aan de kook en laat het 1 uur afgedekt op laag vuur pruttelen.
  7. Meng het gehakt met het en .
  8. Vorm er soepballetjes van.
  9. Vet een bakplaat in met de en leg de gehaktballetjes in een laag op het blik.
  10. Verwarm de oven voor op 180 graden C.
  11. Bak de balletjes in het midden van de oven in 30 minuten gaar.
  12. Keer ze regelmatig.
  13. Neem de balletjes uit de oven en laat ze uitlekken.
  14. Schep de en uit de bouillon en laat ze afkoelen.
  15. Neem de uit de bouillon en zeef de bouillon in een schone soeppan.
  16. Voeg de met en toe aan de bouillon.
  17. Breng het geheel aan de kook e laat het op laag vuur nog 15 minuten pruttelen.
  18. Kook de volgens de aanwijzing op de verpakking gaar.
  19. Giet het af en spoel het onder koud stromend water in een zeef af.
  20. Voeg de met soepballetjes toe aan de bouillon en laat het geheel 10 minuten zachtjes koken.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in paneermeel en macaroni
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • paneermeel kan sporen bevatten van ei en Allergie in ei
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in paneermeel
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bleekselderij is niet geschikt voor een selderij-intollerantie
  • Sporen van lactose kunnen voorkomen in paneermeel en macaroni
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
276 kcal
13%1656 kcal
Vetten
12 g.
17%72 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
20 g.
7%120 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gevulde rundvleessoep met verse groenten