Gevulde lamsrollade

Ingrediënten

+ -
print

Voor de garnering:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Aluminiumfolie
  • Braadpan
  • Pan
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Maak de lente uitjes schoon en snijd deze in ringetjes.
    Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
    Ontpit de en snijd deze in dunne plakjes.
    Snijd de lamsborst open.
    Wrijf het lamsvlees goed in met .
    Meng de lente-ui, met de fijngehakte en de Provençaalse met elkaar.
  2. Verdeel het erover uit.
    Schep nogmaals goed door elkaar.
    Snijd de korstjes van het brood, verkruimelen en mengen met het losgeklopte .
    Roer het uienmengsel er eveneens door.
    Zet koel weg tot gebruik.
    Bestrijk de lamsborst ermee.
    Rol het vlees op en bind het op tot een rollade.
    Verhit de in de braadpan en schroei het vlees hierin snel aan alle zijden bruin.
    Neem de rollade uit de pan en leg op een druipschaal in een passende ovenvaste schaal.
    Laat rollade rondom in een oven van 200 °C 18 à 20 minuten garen.
    Neem de rollade uit de schaal en laat afgedekt met aluminiumfolie tenminste 5 minuten laten staan alvorens aan te snijden.
    Snijd de rollade in gelijke plakken.
    Leg de plakken rollade op de borden en garneer het geheel met dunne plakjes , , en .
    Lekker met gekookte witte rijst.
25
25
25

Variaties op Gevulde lamsrollade

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Gevulde lamsrollade
VariatieAantalGang
Boneka Domba Dengan Jeruk (gevulde lamsrollade met sinaasappelsaus uit de oven}1Bijgerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • wit brood kan sporen bevatten van gluten en Allergie in wit brood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in wit brood
  • wit brood kan sporen bevatten van ei en Allergie in ei
  • kruiden, wit brood, boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in wit brood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kruiden kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in wit brood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
226 kcal
11%904 kcal
Vetten
47 g.
68%188 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
21 g.
8%84 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gevulde lamsrollade