Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Braadslee
  • Braadpan
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden C.
  2. Snijd de in de lengte tot 2/3 in.
  3. Bestrooi de met en peper.
  4. Meng de , , , geraspte kaas naar smaak, en .
  5. Vul er de mee en steek houten prikkers in de .
  6. Bestrijk het vlees met een beetje en braad het kort aan in een braadpan op hoog vuur.
  7. Leg de vervolgens in een braadslee, voeg 2 deciliter toe en laat 1,5 uur in de oven gaar worden.
  8. Snijd de in plakjes en grill deze in een grillpan met wat peper en .
  9. Kook vlak voor het serveren de gnocchi gaar, leg het in een schaal en bestrooi met geraspte en zet 5 minuten in de nog hete oven van 180 graden C.
  10. Snijd 3 in blokjes.
  11. Snijd plakken van de en leg deze op de borden.
  12. Besprenkel ze met jus uit de braadslee.
  13. Leg de gegrillde erbij en strooi de tomatenblokjes er omheen.
  14. Serveer de gnocchi apart.
25
25
25

Variaties op Gevulde lamsbout

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Gevulde lamsbout
VariatieAantalGang
Gevulde lamsbout met cantharellen1Vlees

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in vleesbouillon
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in paneermeel en vleesbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • paneermeel en vleesbouillon kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
  • paneermeel, vleesbouillon, oude kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in oude kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in oude kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in vleesbouillon
  • paneermeel kan sporen bevatten van lactose en Allergie in oude kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in vleesbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • oude kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout en peper en zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
226 kcal
11%904 kcal
Vetten
11 g.
16%44 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
18 g.
7%72 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gevulde lamsbout
  • Home
  • Recept
  • Hoofdgerechten
  • vlees
  • Gevulde lamsbout