Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Aluminiumfolie
  • Koekenpan
  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Snijd de zo in dat ze gevuld kunnen worden.
    Snijd het brood zonder de korst in piepkleine blokjes.
    Snipper de verse .
    Verhit de in een koekenpan en bak hierin de spekblokjes uit tot ze knapperig zijn.
    Voeg de champignons, de , de knoflook en de toe en laat bakken tot het vrijgekomen vocht bijna is verdampt.
    Blus af met bouillon en laat nog kort koken.
    Breng het op smaak met en en verdeel het mengsel in twee gelijke delen.
    Het ene deel wordt voor de saus gebruikt en het andere voor de vulling.
    Meng de broodblokjes door het deel voor de vulling en zet dit in de koelkast.
    Bestrijk 6 velletjes aluminiumfolie met wat .
    Verdeel de champignonvulling over de en rol deze strak in de folie.
    Verwarm de oven voor op 220°C.
    Laat de foliepakketjes op kamertemperatuur komen,
    leg ze naast elkaar in een passende ovenschaal en zet ze 20 à 30 minuten in de voorverwarmde oven.
    Laat daarna nog 10 minuten rusten voordat ze worden uitgepakt.

    Maak intussen de saus.
    Verhit het gereserveerde champignonmengsel met de port of de wijn en de .
    Verdeel de in schuine plakken gesneden over de borden en schep er de saus over
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • kippenbouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in casinobrood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • boter en kippenbouillon kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • boter en koksroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
222 kcal
11%1332 kcal
Vetten
20 g.
28%120 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
1 g.
0%6 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gevulde kipfilets met champignonsaus
  • Home
  • Recept
  • Hoofdgerechten
  • gevogelte
  • Gevulde kipfilets met champignonsaus