Gehakttaart

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Oven
  • Zeef

Bereidingswijze

  1. in ringen snijden.
  2. wassen en in stukjes snijden.
  3. verhitten.
  4. rul bakken.
  5. Knoflook erboven uitpersen.
  6. en ongeveer 5 minuten zachtjes bakken.
  7. In een zeef en kidneybonen laten uitlekken.
  8. In een kom doen:
  9. , , , tacomix, en (ongeveer 20 gram achterhouden), door elkaar kloppen.
  10. Erdoorheen scheppen:
  11. - mengsel, en kidneybonen.
  12. uitspreiden en circa 5 minuten laten ontdooien.
  13. Intussen oven voorverwarmen op 200 graden C.
  14. Springvorm (24 cm rond) invetten.
  15. Aanrecht en deegrollen bestuiven met .
  16. Plakjes deeg op elkaar leggen, uitrollen tot ronde lap, circa 5 cm groter dan de springvorm.
  17. Hiermee springvorm bekleden met een opstaande rand.
  18. De bodem bestuiven met .
  19. ei/ mengsel erop scheppen.
  20. Het mengsel erop scheppen.
  21. De bovenkant glad strijken, de rest van de eroverheen strooien In het midden van de oven de taart in circa 45 minuten goudbruin en gaar bakken.
  22. Uit de oven circa 10 minuten laten staan.
  23. chips in de taart steken.
  24. De springvorm verwijderem
25
25
25

Variaties op Gehakttaart

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Gehakttaart
VariatieAantalGang
Gehakttaart5Vlees
Gehakttaart Italiaanse Stijl1Ovenschotels
Spinazie-gehakttaart1Ovenschotels

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • paneermeel en tortilla kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bladerdeeg en bloem
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • paneermeel kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
  • kwark, kaas, bladerdeeg, paneermeel kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kwark en kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bladerdeeg en paneermeel kan sporen bevatten van lactose en Allergie in kwark en kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
2981 kcal
149%11924 kcal
Vetten
83 g.
119%332 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
63 g.
24%252 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gehakttaart